Ν. Παππάς: «Οι τηλεοπτικές άδειες δεν πρέπει να είναι άπειρες»

«Οι τηλεοπτικές άδειες δεν πρέπει να είναι άπειρες» τονίζει με νόημα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, με αφορμή το πρώτο βήμα από πλευράς ΕΣΡ για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας.

«Το ΕΣΡ έκανε ένα μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών» αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με αφορμή την ανακήρυξη των πέντε προσωρινών δικαιούχων για τη χορήγηση αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας από το ΕΣΡ. Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ προσθέτει ότι «κανείς πλέον δεν ισχυρίζεται ότι οι άδειες πρέπει να είναι άπειρες.

«Η πολιτεία ρυθμίζει»

Ο Ν. Παππάς αφού τόνισε ότι οι τηλεοπτικές άδειες δεν πρέπει να είναι άπειρες, τονίζει ότι κανείς πλέον δεν ισχυρίζεται ότι δεν πρέπει να υπάρχει τίμημα. Η Πολιτεία ρυθμίζει. Η αεροπειρατεία πηγαίνει προς το τέλος. Άδειες με τίμημα, προστασία των θέσεων εργασίας, ανάπτυξη του κλάδου, βιώσιμα κανάλια. Και όσο για τον πόλεμο που δεχτήκαμε όλο αυτό τον καιρό, δεν έχει καμία σημασία πλέον» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Ν. Παππάς.