Νεκρός ο 32χρονος από τον Άγιο Στέφανο

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (22/4) ο 32χρονος από τον Άγιο Στέφανο που αγνοούνταν από την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άτυχος Γεώργιος Στεργιόπουλος δεν φαίνεται να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Αναμένεται, πάντως, το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής από τον ιατροδικαστή, προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση του θανάτου του άτυχου 32χρονου.

Ο 32χρονος από τον Άγιο Στέφανο και η θλιβερή είδηση

Την τραγική εξέλιξη στην υπόθεση είχε ανακοινώσει νωρίτερα η Γραμμή Ζωής Silver Alert, αναφέροντας στο λογαριασμό της σελίδας στο Facebook:

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Γεώργιο Στεργιόπουλο.

Η ομάδα μας και σήμερα με την πολύτιμη αρωγή των δύο Drones του Αλέξη Αλεξίου της flygreecedrone, της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) και εθελοντών κατά την διάρκεια των σημερινών ερευνών, αξιοποιώντας και κάποιες σοβαρές μαρτυρίες που είχε λάβει η υπηρεσία Silver Alert στο τηλέφωνο 1065, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα της σορού το άτυχου Γεώργιου Στεργιόπουλου.

Αυτή την στιγμή η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή, πλησιάζει το σημείο που βρέθηκε η σορός, ενώ τα Drones υπερίπτανται».