Ντόναλντ Τραμπ: «Απέχουμε πολύ από μία κατάληξη με τη Βόρεια Κορέα»

Μετριάζει τον ενθουσιασμό για τις εξελίξεις στο θέμα με τη Βόρεια Κορέα ο Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας ότι η πυρηνική κρίση στην ασιατική χώρα «απέχει πολύ από τον τερματισμό της».

«Απέχουμε πολύ από έναν τερματισμό στη Βόρεια Κορέα, ίσως τα πράγματα να εξελιχθούν καλά και ίσως όχι. Μόνο ο καιρός θα δείξει… Αλλά η δουλειά που κάνω τώρα θα έπρεπε να είχε γίνει πολύ καιρό πριν!», σχολίασε ο Αμερικανός πρόεδρος στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Το σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ για Βόρεια Κορέα και Fake News

Λίγο νωρίτερα, εξάλλου, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε επιτεθεί στον… νυσταγμένο (σ.σ. Sleepy Eyes) σταρ του NBC, Τσακ Τοντ, για τη δήλωση του τελευταίου ότι οι ΗΠΑ έχουν δώσει πάρα πολλά στις διαπραγματεύσεις με τη Βόρεια Κορέα, σε αντίθεση με την ασιατική χώρα.

«Ο νυσταγμένος Τσακ Τοντ του NBC των ψευδών ειδήσεων (σ.σ. Fake News) μόλις δήλωσε ότι έχουμε δώσει πάρα πολλά στις διαπραγματεύσεις με τη Βόρεια Κορέα, ενώ εκείνοι δεν έχουν δώσει τίποτα. Ουάου… Δεν έχουμε δώσει τίποτα και εκείνοι συμφώνησαν στην αποπυρηνικοποίηση (τόσο σπουδαίο για τον Κόσμο) και στο να σταματήσουν τις δοκιμές!», σχολίασε ο Ντόναλντ Τραμπ.