Ο Bronson van Wyck μοιράζετε μυστικά για την οργάνωση των πιο αξέχαστων πάρτι

Στο πρώτο του βιβλίο με τίτλο “Born to party. Forced to work” (Γεννημένος για πάρτι. Αναγκασμένος για δουλειά) ο Bronson van Wyck (Μπρόνσον βαν Βέικ), ο άνθρωπος που το Vogue χαρακτήρισε “Ο Μάγος του Όζ” στον σχεδιασμό των πάρτι της Νέας Υόρκης, αναλύει τους βασικούς πυλώνες της τέχνης του εορτασμού σε ένα τόμο με παραδείγματα των πολλών επιτυχιών του, αλλά και κάποιων διασκεδαστικών αποτυχιών.

Πλούσια εικονογραφημένο με φωτογραφίες από τα πιο εντυπωσιακά γεγονότα που οργάνωσε ο Bronson van Wyck είναι το τέλειο εισαγωγικό βιβλίο για όσους θέλουν να διοργανώνουν πάρτι διασκεδαστικά τόσο για τους οικοδεσπότες όσο και για τους καλεσμένους.

Με καταγωγή από τους πρώτους αποίκους της Νέας Υόρκης από τις Κάτω Χώρες, παιδικά χρόνια σε αγρόκτημα στο Αρκάνσας, πτυχίο από το Γέιλ και πρώην καριέρα ως υπεύθυνος για το πρωτόκολλο στην πρέσβειρα Πάμελα Χάριμαν στο Παρίσι ο Van Wyck έχει αναλάβει τη διοργάνωση εκδηλώσεων για τους πρώην προέδρους των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, Μπιλ Κλίντον και Μπάρακ Ομπάμα, τη Beyonce, τους οίκους Hermes, Bulgari και Chanel.

Στη Γαλλία ο Van Wyck έμαθε τη σημασία της διάταξης των θέσεων σε μία εκδήλωση και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στους φιλοξενούμενους.

©Πηγή: amna.gr