Ο Χάρι και η Μέγκαν προσκάλεσαν μια 12χρονη, θύμα του Μάντσεστερ

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Αμέλια Τόμας, μια νεαρή κοπέλα η οποία επέζησε από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ, το οποίο είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο 22 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 500, προσκλήθηκε στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Την αίτηση για πρόσκληση, είχε καταθέσει μέσω ίντερνετ η μητέρα του νεαρού κοριτσιού. Τον περασμένο μήνα το ζεύγος ανακοίνωσε ότι θα προσκαλέσει 1.200 «κοινούς θνητούς» στους κήπους του Κάστρου Γουίνδσορ όπου σκοπεύουν να παντρευτούν στις 19 Μαΐου. Μεταξύ αυτών θα είναι και πολλοί νέοι που έχουν επιδείξει «ηγετικές ικανότητες» ή «υπηρέτησαν την κοινότητά τους», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου.

Τι δήλωσαν μητέρα και κόρη για το γεγονός ότι τις προσκάλεσαν

Η μητέρα, έκπληκτη από το αυτό το γεγονός, δήλωσε ότι «Έχει περάσει πολλά και προφανώς πέρασε δυο δύσκολα χρόνια και, μετά το Μάντσεστερ, η κατάσταση ήταν πράγματι δύσκολη. Πρότεινα την Αμίλια. Και μετά πήρα ένα e-mail το βράδυ της Τρίτης. Ήταν αρκετά αργά και… δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μετά έδωσε στην Αμέλια το τηλέφωνο, μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε ιδέα κι έτσι όταν πήρε το τηλέφωνο νόμιζε ότι κάποιος της έκανε πλάκα».

Από την πλευρά της, η 12χρονη Αμέλια δήλωσε φανερά εντυπωσιασμένη από το γεγονός. «Σκέφτηκα, ποιος με κοροϊδεύει; Αλλά μετά, καθώς κοιτούσαμε τις λεπτομέρειες, κατάλαβα ότι ήταν αληθινό. Δεν ήξερα τι να πω. Έμεινα άφωνη».