Ο ένας αδερφός «δίνει» τον άλλο για το φονικό στην Κύπρο

Νέες εξελίξεις προέκυψαν στην υπόθεση δολοφονίας του ζευγαριού στη Λευκωσία της Κύπρου, μετά τις καταθέσεις των δύο αδερφών, με τον έναν να ρίχνει στον άλλον την ευθύνη.

Πριν από λίγο το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον του 23χρονου ετεροθαλούς αδερφού του Λοϊζου Τζιωνή, με τον τελευταίο να συλλαμβάνεται για το φονικό προ δύο ημερών.

Ο 23χρονος, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, υποστήριξε ότι ο Λοϊζος Τζιωνής είπε ψέματα στην αστυνομία προσπαθώντας να τον ενοχοποιήσει για τον φόνο του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου δηλώνοντας παράλληλα πως δεν έχει σχέση με το έγκλημα.

Άλλα λέει ο Τζιωνής

Τελείως διαφορετική σε σχέση με τον 23χρονο αδερφό του, είναι η κατάθεση του Λοϊζου Τζιωνή στις αστυνομικές αρχές.

Ανακρινόμενος χθες είπε στους αστυνομικούς ότι πήγε στο σπίτι του μαζί με τον 23χρονο και εκεί ο τελευταίος του είπε ότι σκότωσε τους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου.

Ο Τζιωνής υπέδειξε στην αστυνομία που είχε πετάξει το φονικό μαχαίρι αλλά και τα ρούχα που ήταν ματωμένα. Υποστήριξε ότι τα ρούχα είναι δικά του αλλά τα φορούσε ο 23χρονος αδελφός του κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Οσον αφορά την 22χρονη σύντροφο του Τζιωνή παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι το σπαθί στο οποίο βρέθηκε δικό της DNA το είχε πάρει δώρο από τον εργοδότη της, ενώ για το γενετικό της υλικό που βρέθηκε σε ένα ρόπαλο και στα κορδόνια των παπουτσιών του 33χρονου δήλωσε άγνοια.