Ο Γκελαούζος θέλει μια τρίτη συνεχή νίκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ο Κώστας Γκελαούζος στοχεύει στην τρίτη συνεχή νίκη του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου το οποίο θα γίνει παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 10 Νοεμβρίου. Έτσι θα μπει ταυτόχρονα και στην ομάδα των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών όλων των εποχών στην απόσταση, αφού μέχρι τώρα αναδείχθηκε νικητής στις διοργανώσεις του 2017 και του 2018   

Αυτή την εποχή πραγματοποιεί το τελικό στάδιο προετοιμασίας του στα Τρίκαλα υπό την επίβλεψη του προπονητή του Χρήστου Παπαχρήστου.

«Η προετοιμασία στα Τρίκαλα ως τώρα πηγαίνει πολύ καλά και θα ολοκληρωθεί στις 3 Νοεμβρίου. Αυτή θα είναι η τέταρτη συμμετοχή του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ξεκίνησα το 2016, όπου είχα καταλάβει τη δεύτερη θέση και το 2017 και το 2018 κέρδισα.

Ο σκοπός που μετείχα ήταν γιατί ήθελα και εγώ να ζήσω την εμπειρία, ήταν μια πρόκληση για μένα. Κάθε φορά που τρέχω είναι και καλύτερα. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα, ότι γράφω και εγώ τη δική μου ιστορία, μέρος της ιστορίας αυτής της διοργάνωσης, που έχουν πετύχει άλλοι νωρίτερα.

 

©Πηγή: amna.gr