Ο Κοκλώνης «κάρφωσε» πως ο Λυκουρέζος πήγε Βενετία με Καλογρίδη!

Ο Νικός Κοκλώνης πήρε συνέντευξη στη Νατάσα Καλογρίδη στη Βενετία. Αυτό που όλοι ήθελαν να μάθουν όμως είναι αν σ’ αυτό της  το ταξίδι τη συνόδευε ο αγαπημένος της Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη είναι ένα από τα πιο φρέσκα ζευγάρια της σοουμπίζ και όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί πάνω τους. Οι ίδιοι από τη μία πλευρά δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται, από την άλλη η τόση δημοσιότητα φαίνεται πως άρχισε να τους ενοχλεί και προσπαθούν να αποφύγουν την παραπάνω προβολή.

Έτσι, η παρουσία του μεγαλοδικηγόρου στις Μαλδίβες έγινε γνωστή από λάθος της Καλογρίδη, ύστερα από μια της δημοσίευση που έμεινε στο instagram για ελάχιστα λεπτά.

Το γεγονός λοιπόν, πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρέθηκε μαζί της στην Βενετία, θα έμενε κρυφό αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός με την φωτογραφία που ανέβασε ο Νίκος Κοκλώνης. Όπως θα δείτε και σεις με τα μάτια σας παρακάτω, ο Κοκλώνης δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία στην οποία αριστερά της Καλογρίδη φαίνεται ο Λυκουρέζος, καθισμένος να πίνει τον καφέ του.

View this post on Instagram

Άλλο ένα γύρισμα τελείωσε, ένα επεισόδιο ξεκινάει και εγώ για άλλη μια φορά ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για το επόμενο. είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψετε γιατί σε μία πόλη σαν τη Βενετία που όλοι θα ήθελαν να πανε όχι μόνο γιατί είναι η πατρίδα του Μάρκο πόλο, του Βιβάλντι αλλά και το Καζανόβα αλλά γιατί καθε σημείο Θυμίζει σκηνικό από ρομαντική ταινία .Αυτό το μέρος λοιπόν διάλεξε και το celebrity travel για να ξετυλίξει μία ιστορία ακόμα. #Βενετία #ταξίδι #εκπομπή #Καλογρίδη #Λυκουρέζος #Κοκλώνης #Mr travel #celebrity travel #ΑΝΤ1 #Venice #trip #fashion #interview @natasa_kalogridi @ant1tv @celebritytravelgr

A post shared by Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) on

Λέτε να τους πήρε μαζί συνέντευξη ο δημοσιογράφος;