Ο Κυρ. Μητσοτάκης μιλά για το γάμο του (vd)

Για τη γνωριμία του με τη σύζυγο του αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο γάμο τους μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εφ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ενώπιως Ενωπίω».

«Φοιτητικός έρωτας. Ήμασταν μαζί στο Χάρβαρντ, εγώ δευτεροετής, αυτή πρωτοετής. Γνωριστήκαμε μέσα από τη βοήθεια που της παρείχα σε ένα μάθημα στατιστικής, στο οποίο είχε κάποιες μικρές δυσκολίες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη γνωριμία με τη σύζυγό του Μαρέβα.

“Και περάσαμε τις δυσκολίες μας, βγήκαμε πιο δυνατοί”

Μιλώντας για τη μεταξύ τους σχέση και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «Εγώ θα πω μια κουβέντα μόνο, που ίσως δεν έχω ξαναπεί… Και να μην τα είχαμε καταφέρει να σώσουμε τον γάμο μας, και τα καταφέραμε με μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό, έχουμε μια σχέση με βαθιά αγάπη και εκτίμηση, βαθύτατο σεβασμό και θαυμασμό για το τι κάνει ο άλλος. Περνάμε καλά μαζί, γελάμε μαζί, τα παιδιά μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, μοιραζόμαστε τα βάρη όσο καλύτερα μπορούμε. Και ξεδιπλώνοντας το άλμπουμ των προσωπικών μας αναμνήσεων δεν θα βρείτε κάτι διαφορετικό νομίζω από το άλμπουμ μιας οικογένειας. Δεν είμαστε μια συνηθισμένη οικογένεια εκ των πραγμάτων, είμαστε μια κανονική οικογένεια όμως, με την έννοια ότι το νοιάξιμο κάθε γονιού, πέρα και πάνω από όλα είναι το καλό των παιδιών του. Και περάσαμε τις δυσκολίες μας, μεγάλες δυσκολίες, βγήκαμε πιο δυνατοί».

Και πρόσθεσε: «Μιλώντας και εκ πείρας, αν ένας γάμος δεν μπορεί με τίποτα να στεριώσει προφανώς και θα καταλήξει σε διαζύγιο, αλλά αξίζει πάντα τον κόπο να κάνει κανείς την επιπρόσθετη προσπάθεια, αν υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός και βαθιά αγάπη».

Δείτε σε video όσα είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης για το γάμο του:

Δείτε όλη την ροή ειδήσεων εδώ