Ο Λουτσέσκου έκανε… πλούσιους τους ταξιτζήδες

Την… ιδιαίτερη σχέση που είχε αναπτύξει, κυρίως παλαιότερα, με τους οδηγούς ταξί αποκάλυψε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε συνέντευξή στη ρουμανική ιστοσελίδα «Fanatik».

Ερωτηθείς για το πού ξόδεψε τα πρώτα χρήματα που έβγαλε από το ποδόσφαιρο, ο Ρουμάνος προπονητής έδωσε μία απάντηση που αποκλείεται να ανέμενε ο δημοσιογράφος.

«Στα ταξί!», απάντησε ο Λουτσέσκου και εξήγησε: «Μου ήταν δύσκολο. Ακόμη και τώρα μου είναι δύσκολο, για να είμαι ακριβής. Έτσι ήταν και έτσι είναι… Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ το χρόνο μου και όλη την ώρα λέω: ‘Έχω λίγο χρόνο, έχω λίγο χρόνο’ και πάντα φεύγω την τελευταία στιγμή».

Πλήρωνε ταξί και πρόστιμα ο Λουτσέσκου

«Αυτό συνέβαινε κυρίως όταν ήμουν πιο νέος και πήγαινα στις προπονήσεις την τελευταία στιγμή και αντί να πάρω το λεωφορείο, αναγκαζόμουν να παίρνω ταξί για να φτάσω στην ώρα μου», συνέχισε ο προπονητής του «Δικεφάλου» του Βορρά» και πρόσθεσε:

«Όλα μου τα χρήματα πήγαιναν στα ταξί. Ή στα πρόστιμα. Όταν έφθανα αργά, έβαζα στο τραπέζι κάποια χρήματα ως πρόστιμο. Αν η προπόνηση ήταν στις 15.00 και εγώ έφθανα στις 15.01, τότε έπρεπε να πληρώσω».