Ο μισθοφόρος κατηγορεί το Survivor για παραποίηση της αλήθειας!

Ο μισθοφόρος του Survivor 1, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, σε πρόσφατη συνέντευξη του μιλά για το λόγο που χρησιμοποίησαν τη συγκεκριμένη του ιδιότητα και όχι αυτήν του επιχειρηματία, καθώς επίσης για πρώτη φορά κατηγορεί την παραγωγή για παραποίηση της αλήθειας με τη χρήση του μοντάζ.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι επιχειρηματίας εδώ και κάποια χρόνια και διατηρεί καταστήματα εστίασης. Για ποιο λόγο όμως προβλήθηκε η ιδιότητα του ως μισθοφόρος και όχι αυτή του επιχειρηματία στο Survivor 1;

«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, έπλενα ποτήρια και σταδιακά ανέβηκα και έχω τρία μαγαζιά» και συμπλήρωσε ο Αναγνωστόπουλος: «Δεν είχα καμία βοήθεια και ιδίως όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου στα 20 μου, είχαμε δάνεια και αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε σπίτια και ήταν πάρα πολύ δύσκολα για εμάς. Πήγα στα καράβια γιατί έπρεπε να μαζέψω χρήματα»

«Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι είπα στην παραγωγή ότι είμαι επιχειρηματίας, μου λένε ‘Τι άλλο έκανες;’ τους είχα πει για τα καράβια, μου λένε ‘επειδή βάλαμε κάποιον άλλον επιχειρηματία, να σε βάλουμε μισθοφόρο; ’ και είπα οκ», σχολίασε ο μισθοφόρος.

Γιατί κατηγορεί για παραποίηση της αλήθειας την παραγωγή;

«Κάποια πράγματα παραγίνανε», ισχυρίζεται ο πρώην παίκτης του Survivor 1 στην εκπομπή του Πρωινού και συμπληρώνει: «Σε ένα παιχνίδι θυμάμαι μου κάνανε ένσταση και κάνω κίνηση με το χέρι ‘όχι δεν το έκανα’ στην αντίπαλη ομάδα, το έβγαλε η παραγωγή σαν να πανηγυρίζω αρνητικά στον αντίπαλο. Αυτό είναι παραποίηση της πραγματικότητας!»,  καταλήγει.