Ο Βαρθακούρης επιβεβαίωσε πως Πάριος – Παλαιολόγου είναι ξανά μαζί!

Δεν πέρασε μεγάλο διάστημα που έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ξανά μαζί, μετά από επτά χρόνια. Αφού κανένας τους δεν το επιβεβαίωσε, το έκανε γι’ αυτούς ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, κάτι που δεν έμεινε κρυφό από τα φώτα της δημοσιότητας.  Τώρα, ο γιος του τραγουδιστή, Χάρης Βαρθακούρης σε συνέντευξη του επιβεβαίωσε πρώτος άθελα του την επανασύνδεση του ζευγαριού, μέσα από συνέντευξη του στην εκπομπή « Στη Φωλιά των Κου Κου».

«Την Αλεξάνδρα την ξέρω πολύ καλά, χρόνια. Την αγαπώ. Είναι ένα άτομο που, δεν ξέρω πως θα ακουστεί, εγκρίνω. Άρα είμαι πολύ καλά με αυτήν την επανασύνδεση…», είπε αρχικά ο γιος του τραγουδιστή και ο δημοσιογράφος τον ενημέρωσε πως με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε την είδηση, τότε ο Γιάννης Βαρθακούρης πρόσθεσε: «Α συγγνώμη, νόμιζα ότι το είπατε ως δεδομένο. Δεν επιβεβαιώνω, αλλά ούτε και διαψεύδω την επανασύνδεση. Φαντάζομαι οι πληροφορίες σας μπορεί να είναι ίδιες με τις δικές μου».

Δείτε το βίντεο: