Οδ. Κωνσταντινόπουλος:«Συμφέροντα οικογενειοκρατικά στην Πελοπόννησο, που τέμνονταν σε όλα τα επίπεδα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εμπόδισαν το έργο ΣΔΙΤ»

 «Σε έξι μήνες από σήμερα θα καταλάβουμε αν σήμερα κόψαμε τον Γόρδιο Δεσμό που αφορούσε το ΣΔΙΤ Πελοποννήσου και ήταν μόνο η σύγκρουση συμφερόντων», σχολίασε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για τις απαντήσεις που έλαβε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Βουλή.

     «Δεν υπήρχε τίποτε άλλο που να σταματούσε το ΣΔΙΤ Πελοποννήσου, εκτός από μικρά και μεγάλα, οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα», κατήγγειλε ο βουλευτής και πρόσθεσε: «Ο υποψήφιος, με την παράταξη που στηριζόταν επισήμως από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, πρώην γγ του υπουργείου Υποδομών, είχε υπογράψει και είχε στηρίξει το έργο, με τη δεύτερη σύμβαση και τις απαλλοτριώσεις. Ως επικεφαλής, στο περιφερειακό συμβούλιο, στην τελευταία συνεδρίαση, καταψήφισε τις απαλλοτριώσεις. Κάποιοι νόμιζαν ότι στην Πελοπόννησο δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι συνέβαινε με τα συμφέροντα που εκπροσωπούσε η κυβέρνηση και η περιφερειακή αρχή. Να ξέρουν, όμως, ότι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτό που δηλώνεις, είναι κυρίως η συμπεριφορά σου. Μπορεί να είχατε βουλευτές στη ΝΔ, τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ουσιαστικά ήταν ΣΥΡΙΖΑ…». Είπε, μάλιστα, σε αυτό το σημείο, ότι ενώ το ΠΑΣΟΚ είχε σταθερή άποψη στο θέμα, αυτό δεν εκτιμήθηκε από τον λαό της Πελοποννήσου.

     «Σήμερα καταλαβαίνετε ποιοι λειτούργησαν με αρχές και αξίες και ποιοι με συμφέροντα. Στην Πελοπόννησο λειτούργησαν συμφέροντα οικογενειοκρατικά που τέμνονταν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα», επισήαμνε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

     Κ.Β

©Πηγή: amna.gr