ΟΕΕΘ: Ικανοποίηση από τη συνάντηση με τον Απ. Τζιτζικώστα

Με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα συναντήθηκε η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ).

Κατά τη συνάντηση η αντιπροσωπεία της Ο.Ε.Ε.Θ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Κωνσταντίνο Ιακώβου ανέφερε στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τα προβλήματα που αντιμετώπιζουν η αγορά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις επιχειρηματιών και ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας στην πάταξη του παρεμπορίου και του λαθρεμπορίου.

“Τα μέλη της Ομοσπονδίας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους γιατί ο κ. Περιφερειάρχης άκουσε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα των κλάδων και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την εύρεση τρόπων επίλυσής τους σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΕΕΘ.

«Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να κάνουν τη συνεργασία τους ακόμη πιο στενή, καθώς υπάρχει ήδη κλίμα αλληλοκατανόησης και συναδελφικότητας αλλά και κοινός στόχος, που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη στην περιοχή μας. Ως επόμενο βήμα καθορίστηκε η διοργάνωση συνάντησης εργασίας με τη συμμετοχή των αρμόδιων Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών και Υπηρεσιακών Παραγόντων, ώστε να γίνει αναλυτική παρουσίαση των ζητημάτων ανά κλάδο και ανά Θεματική Αντιπεριφέρεια στην οποία υπάγονται, αλλά και να υπάρξει αμφίδρομη επικοινωνία και στοχευμένος σχεδιασμός για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους» καταλήγει η ανακοίνωση.