Οι κάμερες “δείχνουν” τον δολοφόνο για το έγκλημα της Κύπρου

Οι κάμερες “δείχνουν” το δολοφόνο για το στυγερό έγκλημα της Κύπρου, με τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση στο Στρόβολο να αναμένονται καταιγιστικές.

Η αστυνομία θεωρεί ότι η κατάθεση του 15χρονου θετού γιου του ζευγαριού είναι το κλειδί που θα ξεκλειδώσει το μυστήριο γύρω από το διπλό φονικό, ενώ αναμένονται με ενδιαφέρουν και τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κυπριακή αστυνομία έχει στην κατοχή της υλικό από κλειστά κυκλώματα της περιοχής και τα επεξεργάζεται ώστε να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Ψάχνουν το όπλο του φονικού

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εξονυχιστικές έρευνες προκειμένου να βρεθεί το φονικό όπλο. Οι ανακριτές εξετάζουν το ενδεχόμενο το μαχαίρι του φόνου να προερχόταν από τον οικιακό εξοπλισμό, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει ότι οι δράστες μπήκαν «άοπλοι» στο σπίτι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως «έγιναν εξετάσεις στην ευρύτερη περιοχή από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και άλλων τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, με τη συμμετοχή και ανιχνευτικών σκύλων της αστυνομικής δύναμης, για να εντοπιστούν τυχόν τεκμήρια που πιθανόν να σχετίζονται με την υπόθεση, χωρίς, ωστόσο, να εντοπιστεί οτιδήποτε».  «Μέχρι απόψε το βράδυ θα υπάρξουν νέα δεδομένα και θα απαντηθούν ερωτήματα. Θα δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε κριθεί ότι είναι δόκιμο να δημοσιοποιηθεί», πρόσθεσε.