Οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά -Έκρυβαν κάνναβη σε εξωτερική μονάδα κλιματιστικού

Σε εξωτερική μονάδα κλιματιστικού , στην οποία είχαν εύκολη πρόσβαση, έκρυβαν – σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία – κάνναβη, δύο αλλοδαποί οι οποίοι συνελήφθησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Η ποσότητα της κάνναβης που ήταν κρυμμένη στο κλιματιστικό ήταν βάρους 18,78 γραμμαρίων.

Εξάλλου, στη διάρκεια των προαναφερόμενων ελέγχων που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αγίου Γεωργίου και περιμετρικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, συνελήφθησαν άλλα έξι άτομα για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, χαρακτηριστική είναι η σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 34 και 58 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι κατελήφθησαν να πραγματοποιούν αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών γύρω από τους χώρους του ΑΠΘ.

Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικρόδεμα κάνναβης βάρους 4,51 γραμμαρίων, τέσσερα ναρκωτικά δισκία, 20 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στην κατοχή του 58χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικρόδεμα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,12 γραμμαρίων, το οποίο αγόρασε νωρίτερα από τον 34χρονο, έναντι του ποσού των είκοσι ευρώ. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 34χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ε.Μπ.

 

©Πηγή: amna.gr