Ούτε ένα μπότοξ η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλιώς διατηρείται φρέσκια…

Μπορεί τα μπότοξ να είναι πλέον μόδα και να βλέπουμε καθημερινά όλο και πιο νέο κόσμο να τα δοκιμάζει, αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ έχει βρει άλλο τρόπο για να διατηρείται και είναι τελείως ανέξοδος!

Να θυμίσουμε ότι η βασίλισσα στις 21 Απριλίου θα κλείσει τα 92 της χρόνια και το δέρμα της είναι ακόμα σε καλή κατάσταση.

Όχι στα μπότοξ, όχι και στον ήλιο

Για να είναι φρέσκια το μυστικό που ακολουθεί η βασίλισσα Ελισάβετ πολλά χρόνια τώρα, είναι να αποφεύγει τον ήλιο.

«Η βασίλισσα διατηρεί το δέρμα της νέο καθώς αποφεύγει για χρόνια τις ακτίνες του ήλιου στο πρόσωπό της», ανέφερε στο Hello ο ειδικός στην αντιγήρανση Stuart Miles.

«Όταν βρίσκεται στο εξωτερικό ή σε ταξίδι πάντα φορά καπέλο ή έχει ομπρέλα ηλίου που προστατεύει το πρόσωπό της από τις συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο. Δεν κάνει καλοκαιρινές διακοπές, αλλά περνά τον χρόνο της στη Σκοτία. Αυτό κρατά το δέρμα της όσο πιο νέο γίνεται και δεν το γερνά», συμπλήρωσε ο ειδικός.

Η βασίλισσα επίσης ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή και δεν είναι μεγάλη φαν του φαγητού, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, αλλά δεν λέει όχι σε ένα ποτάκι παραπάνω.

Αν θέλετε λοιπόν να φτάσετε στα 92 και να είστε στην ίδια κατάσταση, θα πρέπει να επιλέγετε «δροσερούς» προορισμούς για τις διακοπές σας σίγουρα. Αν αυτό δεν σας αρέσει πιείτε ένα ποτό παραπάνω.