Ούτε οι Τραμπ και Ομπάμα στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι!

Μεγαλώνει η λίστα των… μη προσκεκλημένων στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι, καθώς μετά τη βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι, στο ευτυχές γεγονός δεν πρόκειται να παραστούν ούτε ο νυν Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ούτε ο προκάτοχός του, Μπαράκ Ομπάμα.

«Αποφασίστηκε ότι δεν απαιτείτο για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της δεσποινίδος Μαρκλ να συνταχθεί ένας επίσημος κατάλογος πολιτικών ηγετών από τη Βρετανία και από το εξωτερικό. Το θέμα συζητήθηκε με την κυβέρνηση…», ανέφερε σχετικά ο εκπρόσωπος Τύπου του πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος αναμένεται να παντρευτεί με τη Μέγκαν Μαρκλ στις 19 Μαΐου.

Τα βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν, ότι ούτε οι κύριοι Τραμπ και Ομπάμα έλαβαν πρόσκληση από τη βασιλική οικογένεια, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του παλατιού δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο επ’ αυτού μέχρι στιγμής.

Ο Ομπάμα την… πλήρωσε λόγω του Τραμπ

Το προηγούμενο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει σενάρια, ότι το ζεύγος Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα ενδέχετο να προσκληθεί στον πριγκιπικό γάμο, λόγω της προσωπικής σχέσης μεταξύ του πρώην προέδρου των ΗΠΑ με τον πρίγκιπα Χάρι. Ωστόσο, θα ήταν παράδοξο διπλωματικά να προκληθούν οι Ομπάμα κι όχι ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με τη σύζυγό του, Μελάνια.

Η κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι ο χώρος που θα τελεστεί ο γάμος, το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, είναι πολύ μικρότερος σε σύγκριση με το Αββαείο του Ουέστμινστερ, όπου παντρεύτηκε ο μεγαλύτερος αδελφός του Χάρι, πρίγκιπας Ουίλιαμ, με την Κέιτ Μίντλετον το 2011, παρουσία πολλών ηγετών.

Όσον αφορά την Τερέζα Μέι, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, δεν υπήρχε καμία προσδοκία από το πρωθυπουργικό γραφείο στην Ντάουνινγκ Στριτ, ότι η βρετανίδα πρωθυπουργός επρόκειτο να προσκληθεί.