Πάιατ: «Σημαντική η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων από την Ελλάδα»

Στη σημασία συνέχισης των μεταρρυθμίσεων από την Ελλάδα αλλά και στην προσπάθεια των ΗΠΑ να στείλουν θετικό μήνυμα στους αμερικανούς επενδυτές μίλησε ο Τζέφρι Πάιατ.

Ο αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στο περιθώριο της εκδήλωσης των αποφοίτων αμερικανικών πανεπιστημίων και του φορέα «Νέο Ρεύμα-Νέο Όραμα» στη Θεσσαλονίκη.

«Υπάρχει μία φανταστική ευκαιρία να τελειώσει η κρίση και να μπει η Ελλάδα σε εποχή ανάπτυξης. Οι ΗΠΑ θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το στηρίξουν αυτό και να στείλουν ένα θετικό μήνυμα στους Αμερικανούς επενδυτές, να διαδώσουν το μήνυμα για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που υπάρχουν εδώ».

«Με ενθάρρυναν όσα είπαν οι κ.κ Τσακαλώτος και Δραγασάκης»

Ο κ. Πάιατ στη συνέχεια των δηλώσεών του στάθηκε στην ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων της Ελλάδας, οι οποίες όμως όπως είπε καθορίζεται από την ελληνική κυβέρνηση, ενώ αναφέρθηκε και στους κ.κ Τσακαλώτο και Δραγασάκη.

«Με έχουν ενθαρρύνει όσα έχουν πει ο αντιπρόεδρος κ. Δραγασάκης και ο κ. Τσακαλώτος και το υπόλοιπο οικονομικό επιτελείο, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός».