Παν. Λαφαζάνης: «Η Πρωτομαγιά αφετηρία για νέο ταξικό συνδικαλισμό»

Η Πρωτομαγιά «να γίνει αφετηρία για την ανασυγκρότηση και την αναγέννηση ενός νέου ταξικού συνδικαλισμού, πρωτοπόρου, αξιόπιστου, συμμετοχικού και αποτελεσματικού», ζήτησε ο Παν. Λαφαζάνης, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

«Τιμή και δόξα στους πρωτοπόρους εργάτες της πατρίδας μας που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για τα εργασιακά δικαιώματα, τις εργασιακές κατακτήσεις που σήμερα δυστυχώς οι μνημονιακές κυβερνήσεις εξαρθρώνουν», δήλωσε ο Παν. Λαφαζάνης από Σύνταγμα και τόνισε πως «η Ελλάδα έχει μπει σε ένα σκοτεινό τούνελ, ένα τούνελ φτωχοποίησης, εξαθλίωσης και αυταρχισμού».

«Σήμερα όσο ποτέ χρειάζεται ανατροπή στην χώρα. Σήμερα όσο ποτέ η Εργατική Πρωτομαγιά μπορεί και πρέπει να γίνει μια νέα αφετηρία ανασυγκρότησης και αναγέννησης του εργατικού λαϊκού κινήματος και ενός καινούργιου ταξικού συνδικαλισμού, πρωτοπόρου, αξιόπιστου, συμμετοχικού και αποτελεσματικού. Η Εργατική Πρωτομαγιά δείχνει το δρόμο για τη νίκη στους νέους και τις νέες της πατρίδας μας, που πρέπει να μείνουν εδώ, να σταθούν όρθιοι και να παλέψουν και όχι να τους στέλνουμε πρόσφυγες στα πέρατα του κόσμου», συμπλήρωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.