Παναθηναϊκός: Ξανά -3 για τον Εσιέν

Ο Παναθηναϊκός μπορεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να απέφυγε την επιβολή της ποινής του υποβιβασμού μετά την ψηφοφορία που έγινε στη λίγκα, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα εξακολουθούν να προκαλούν προβλήματα.

Στο πλαίσιο αυτό το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, πήρε την απόφαση να αφαιρέσει τρεις βαθμούς από το «τριφύλλι» λόγω των οφειλών του προς τον Μίκαελ Εσιέν.

Αναλυτικά η απόφαση του δικαστηρίου έχει ως εξής:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε την ακόλουθη απόφαση αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και της καθής η αίτηση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ. Δέχεται την από 2-3-.2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 8077/2-13-2018) αίτηση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, που επιβλήθηκε με την ως άνω 100/2017 απόφαση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.