Παπαζήσης: «Έχω σημαντικότερα πράγματα να δείξω από το παιδί μου» (vd)

Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή κάποιου αυτόματα γίνεται το πρώτο του μέλημα και αποκτά ένα άλλο ενδιαφέρον η καθημερινότητα του. Ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης βέβαια έχει αντίθετη άποψη καθώς θεωρεί τα πράγματα που κάνει στη δουλειά του σημαντικότερα.

Σε συνέντευξη του στο Πρωινό μας ξάφνιασε η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε για το παιδί του ο Ιωάννης Παπαζήσης αφού άφησε να εννοηθεί πως η δουλειά του έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από αυτό.

«Από τότε που ήρθε πράγμα στη ζωή μου, με ρωτούν συνέχεια γι’ αυτό. Συγγνώμη κιόλας, αλλά εγώ δεν το καταλαβαίνω, ειλικρινά σου μιλάω. Όταν κάνω τόσο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με ρωτάνε για το παιδί και μάλιστα έχοντας μου επιβεβαιώσει πως δεν θα με ρωτήσουν ποτέ, τίποτα προσωπικό», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο το παιδί μου, δεν κάνει κάτι που μπορώ να σου πω… Νιώθω ένας άνθρωπος που έχω και τη γνώση και την πράξη στο να πω πιο ενδιαφέροντα πράγματα από τον γιο μου και με συμπέρασμα όλο αυτό να με καθιστά περιορισμένων δυνατοτήτων», κατέληξε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Δείτε το απόσπασμα: