Παράσταση διαμαρτυρίας κατοίκων από την περιοχή του δήμου Κισσάμου, με αφορμή τις αγροζημίες που προκαλεί η ανεξέλεγκτη βόσκηση

Την παρέμβαση της πολιτείας για την προστασία των περιουσιών τους από αγροζημιές που προκαλούνται στην περιοχή τους από την ανεξέλεγκτη βόσκηση, ζητούν κάτοικοι από τα δημοτικά διαμερίσματα Περβολακίων, Τριών Αλωνιών, Κρύας Βρύσης, Δελιανών Σφακοπηγαδίου και άλλων οικισμών του Δήμου Κισσάμου.
Αντιπροσωπεία κατοίκων πραγματοποίησε σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας στην Εισαγγελία και την Αντιπεριφέρεια Χανίων, υποστηρίζοντας ότι η ανεξέλεγκτη βόσκηση προκαλεί σημαντικές ζημιές στην αγροτική παραγωγή. 
Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος των κατοίκων, Μανώλης Κατσουλάκης, «η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Ζητάμε από την πολιτεία και τις τοπικές αρχές να βρουν λύση και να προστατευθούν οι περιουσίες μας». Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλοί κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με αγροζημιές ακόμα και με δολιοφθορές στις περιουσίες τους.
Οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών, παρουσία του δημάρχου Κισσάμου, Γιώργου Μυλωνάκη, συναντήθηκαν με τον αντιπεριφειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, από τον οποίο ζήτησαν την πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης ώστε να συζητηθεί το θέμα και να ληφθούν μέτρα για την προστασία των περιουσιών τους.
 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.