Παρτιζάν: Στείλαμε μήνυμα με 22.000 παιδιά στο γήπεδο

Απόλυτη ικανοποίηση στην Παρτιζάν από την παρουσία 22.000 παιδιών στην αναμέτρησή της με την ΑΖ Αλκμααρ (2-2) στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
 «Ήμασταν τιμωρημένοι και έπρεπε να δώσουμε δύο αγώνες χωρίς φιλάθλους. Γνωρίζαμε ότι θα μπορούσαμε να προσκαλέσουμε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών από σχολές ποδοσφαίρου και σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης», ανέφερε στο BBC Sport, η εκπρόσωπος της Παρτιζάν, Μπιλιάνα Ομπράντοβιτς. «Δεν ήταν δυνατό να έρθουν μόνα τους, έτσι ήρθαν με καθηγητές και προπονητές. Υπήρχαν συνολικά 22.000 παιδιά και οργανώσαμε τη μετακίνησή τους με λεωφορεία, φαγητά, αναψυκτικά, ποπ κορν και διάφορα είδη όπως σημαίες  της Παρτιζάν. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, τα παιδιά φώναξαν από την καρδιά τους. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για όλους τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

 Η ομάδα της Σερβίας, που αύριο για το πρωτάθλημα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του UCL, είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές χωρίς θεατές, για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών του στην προκριματική  αναμέτρηση  ενάντια στην τουρκική Μαλάτιασπορ. Ωστόσο, οι νέοι κανονισμοί που εισήχθησαν για την τρέχουσα σεζόν, επέτρεψαν στο σύλλογο να καλέσει τα παιδιά στο ματς με τη AZ Αλκμααρ…
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποψίες για τα στοιχεία που έδωσε η Ρωσία στον WADA

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.