Πέφτει σε αντιφάσεις ο γιος του δολοφονηθέντος ζευγαριού

Σε κατάσταση σοκ συνεχίζει να παραμένει η κυπριακή κοινωνία μετά την άγρια δολοφονία ζευγαριού στο σπίτι του στη Λευκωσία.

Οπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ πρόκειται για έγκλημα μίσους, μιας και η νεκροτομή που έγινε κατέδειξε μίσος και μένος του δράστη ή των δραστών με δεκάδες μαχαιριές στα σώματα των Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος -καθηγητής ιδιωτικού σχολείου- έφερε 25-30 μαχαιριές από το λαιμό, μέχρι τα πόδια, ενώ η 59χρονη σύζυγός του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα, έφερε 10 μαχαιριές κυρίως στο λαιμό και το θώρακα.

Αυτό που προκαλεί τα μεγαλύτερα ερωτηματικά ωστόσο είναι η αρχική κατάθεση του 15χρονου γιου του ζευγαριού που υποστήριξε ότι στο σπίτι εισήλθαν δύο κουκουλοφόροι.

Ο ίδιος κατέθεσε ότι οι κουκουλοφόροι του είπαν να μη φοβάται και τον άφησαν να φύγει, όμως στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης αλλά και διαφυγής των δραστών.

Κοντά στην εξιχνίαση

Οι κυπριακές αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ληστείας μετά φόνου και όλες οι έρευνες έχουν στραφεί σε αυτόν εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με το politis.com. cy οι αρχές βρίσκονται κοντά στη λύση του μυστηρίου, η αστυνομική έρευνα έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση και δεν αποκλείεται σήμερα να ανακοινωθούν ακόμη και συλλήψεις. Η Καθημερινή Κύπρου σημειώνει ακόμη ότι οι έρευνες της κυπριακής αστυνομίας στρέφονται στο οικογενειακό περιβάλλον.