Περιμένουν «πόλεμο», βάζουν συρματόπλεγμα στο ΟΑΚΑ

Η ΓΑΔΑ έχει επεξεργαστεί, ενόψει του τελικού, μία δέσμη πολύ αυστηρών μέτρων ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων στο ΟΑΚΑ. Μέχρι και φράχτης θα τοποθετηθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Arenafm.gr, μέσα στην τάφρο του Ολυμπιακού Σταδίου, η οποία αποτελεί το εμπόδιο μετάβασης από τις κερκίδες στο κουλουάρ.

Αναμένεται να αποτελείται από διπλή περίφραξη ισχυρού χαλύβδινου συρματοπλέγματος με «αγκάθια», το οποίο θα καθιστά αδύνατη την πρόσβαση οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και θα είναι επικίνδυνο για οποιονδήποτε έρθει σε επαφή μαζί του, υπό την έννοια ότι θα τραυματιστεί.

Και διμοιρίες ΜΑΤ στην τάφρο και τα πέταλα του ΟΑΚΑ

Εκτός από το φράκτη θα υπάρχουν και διμοιρίες των ΜΑΤ στην τάφρο μπροστά και από τα δύο πέταλα, που θα ενεργούν κατασταλτικά σε όποιον οπαδό θα αποπειραθεί ενδεχομένως να την παραβιάσει.

Ο φράκτης δεν θα επιτρέψει θεωρητικά να μπουν μέσα στο κουλουάρ οπαδοί των δύο ομάδων, ούτε να συναντηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου, όπως είχε συμβεί στον Βόλο με την περιβόητη πεζογέφυρα στην οποία εξελίχθηκαν φρικιαστικές σκηνές.

Τα δρακόντια μέτρα ασφαλείας σε συνδυασμό με τον περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων (υπολογίζεται μέχρι 15.000) που θα πάρουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, δημιουργούν στους υπεύθυνους της Αστυνομίας το περιθώριο της αισιοδοξίας, ότι όλα κυλήσουν όσο το δυνατόν ομαλότερα είναι εφικτό και ο τελικός θα τελειώσει χωρίς σοβαρά επεισόδια.

Πηγή: Arenafm.gr