Ποιος παίρνει τη θέση του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ;

Οριστικό θα είναι το τέλος της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» την επόμενη Παρασκευή 03/07, αφού η διοίκηση του ΣΚΑΙ πήρε την απόφαση να μη δώσει το πράσινο φως ώστε να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Ο απρεπής σχολιασμός της σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτρια του ΑΠΘ, σε συνδυασμό με τα κακά νούμερα τηλεθέασης, στάθηκαν αφορμή για τη διοίκηση του καναλιού του Φαλήρου να μην συνεχίσει την εκπομπή.

Ως εκ τούτου την επόμενη Παρασκευή ο Γιώργος Λιάγκας θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και μάλιστα, όπως φαίνεται, δεν θα τους συναντήσει ξανά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ποιος θα πάρει τη θέση του Γιώργου Λιάγκα

Στη θέση της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ από την μεθεπόμενη Δευτέρα 06 Ιουλίου θα δούμε την εκπομπή «On Line» με παρουσιαστές τον Δημήτρη Καμπουράκη και την Έλενα Λάσκαρη.

Οι δύο δημοσιογράφοι θα ασχολούνται με την επικαιρότητα της ημέρας με ρεπορτάζ και καλεσμένους από τις 12:00 έως τις 14:00.

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα, το συμβόλαιό του με το κανάλι του Φαλήρου έχει διάρκεια για έναν ακόμα χρόνο, ωστόσο, όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν μία συμβιβαστική λύση.

Δείτε ακόμη: «Φωλιά των Κου Κου»: Απών με πρόβλημα υγείας ο Κρατερός Κατσούλης (vd)

© politic.gr