Και τα παιδιά και 34.500 ευρώ το μήνα στην Αλιμόνου

Τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της ο Παύλος Βαρδινογιάννης κέρδισε η Τζίνα Αλιμόνου.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφασή του δίνει την επιμέλεια των τριών παιδιών και μηνιαία διατροφή ύψους 34.500 ευρώ στην ηθοποιό μέχρι να εκδικαστεί και η αγωγή του διαζυγίου τους.

Με την ίδια απόφαση, την υπ’ αριθμόν 2819/2018, όρισε ότι το ποσό της διατροφής θα δίδεται απευθείας στη μητέρα που έχει την επιμέλεια των παιδιών, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ απέρριψε ως πλήρως αβάσιμες τις κατηγορίες για εξάρτηση από ουσίες και έκλυτο βίο της ηθοποιού από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Τι περιλαμβάνει η απόφαση

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι τους στη Φιλοθέη για την αποφυγή ερίδων και τεταμένων καταστάσεων.

Ο επιχειρηματίας έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα, καθώς και δύο 15ήμερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Οταν θα βρίσκεται στην Ελλάδα θα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες ημέρες για δύο ώρες, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους.

Σύμφωνα με την απόφαση, η Τζίνα Αλιμόνου θα παραμείνει στην κατοικία της Φιλοθέης όπως ακριβώς είναι, με όλο τον εξοπλισμό που διαθέτει το σπίτι. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διατροφή, το δικαστήριο αποφάσισε ότι το ύψος της για τη μεγάλη κόρη θα είναι 8.000 ευρώ τον μήνα, ενώ για καθένα από τα τρίδυμα, 7.500 ευρώ.

Τέλος, 4.000 ευρώ μηνιαίως θα εισπράττει η Τζίνα Αλιμόνου μέχρι να εκδικαστεί και να τελεσιδικήσει οριστικά η αγωγή διαζυγίου της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη.