Φωτογραφία αρχείου

Πολάκης: «Νίκο Γεωργιάδη είσαι βδέλυγμα»

Με σφοδρότητα καταφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, εναντίον του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Γεωργιάδη, σχετικά με την αθώωσή του, λόγω παραγραφής, από τις κατηγορίες για παιδεραστία. Με τον νέο ποινικό κώδικα ο κ. Γεωργιάδης απαλλάχτηκε από την δίωξη, μολονότι πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ. Ο κ. Πολάκης τον χαρακτήρισε ως “βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους”.

Με αυστηρότατη ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε μύδρους κατά του Νίκου Γεωργιάδη, λέγοντας πως δεν είναι αθώος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ!!!!!!!!Εμεις ως ΣΥΡΙΖΑ ειχαμε καταψηφισει!!!
Αυτη η “παραγραφή”θα περάσει στις ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ της ελληνικής Δικαιοσυνης και των ποινικών της κωδίκων!!!!!
ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ .
Ο εισαγγελέας του Αρείου πάγου ,ο υπουργός Δικαιοσυνης δεν μπορεί να κάνει κατι για αυτη την προσβολή του κοινού περι δικαίου αισθήματος;;;;

Η αυστηρότητα που επέδειξε η εισαγγελέας στον Νίκο Γεωργιάδη

“Καταπέλτης” ήταν και η εισαγγελέας της έδρας, η οποία τόνισε πως θα έπρεπε να συνεχιστεί η ποινική δίωξη, και πως εύλογα η απόφαση του δικαστηρίου θα μπορούσε να προκαλέσει την κοινή γνώμη. “Δυστυχώς θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το νόμο, ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πώς μπορεί με το νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρεί ήσσονος σημασία και να παραγραφεί, όλα τα πλημμελήματα ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων” ανέφερε στην αγόρευσή της, προσθέτοντας ότι θα έπρεπε να απορριφθεί η δεύτερη ένσταση που ζήτησε η υπεράσπιση περί απαραδέκτου της ποινικής δίωξης.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρωτόδικα ο Νίκος Γεωργιάδης κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία (2-1), για το αδίκημα της ασέλγειας σε ανηλίκους κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Τότε δεν είχε αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον πρώην βουλευτή, αλλά του χορηγήθηκε αναστολή μέχρι να την δεύτερη εκδίκαση της υπόθεσης.

“Είμαι απόλυτα αθώος”

Μετά την παραγραφή της υπόθεσης, ο Νίκος Γεωργιάδης προέβη σε δηλώσεις όπου υποστήριξε πως είναι αθώος. «Με την απόφαση του Εφετείου Αθηνών έκλεισε – με την παύση της ποινικής δίωξης- η γνωστή υπόθεση εναντίον μου. Μια υπόθεση που κατασκευάστηκε με προφανείς πολιτικούς σκοπούς. Μια υπόθεση στην οποία είμαι απόλυτα αθώος. Ελπίζω εφεξής να μην υποστεί κανένας Έλληνας πολίτης τη μεταχείριση που δέχτηκα εγώ. Ελπίζω κανείς ποτέ να μη βιώσει την αδικία και το διασυρμό που βίωσα εγώ».