Πώς νιώθει για το «Τάκα τάκα» ο Τέρης Χρυσός;

Ο Τέρης Χρυσός μίλησε για την καριέρα του και όσο δεν πρόλαβε να δείξει ακόμα στο κοινό του σε πρόσφατη συνέντευξη του. Αναφέρθηκε βέβαια και στη μεγάλη του επιτυχία ‘Τάκα τάκα’ και στο γεγονός πως μέχρι σήμερα είναι το τραγούδι που του ζητάει ο κόσμος.

«Το 1967 με κάλεσαν από την εταιρεία μου και μου ζήτησαν να αλλάξω είδος για να κερδίσουμε τη νεολαία. Είχα ακούσει εγώ τότε στο Φεστιβάλ Βαρκελώνης τον Λιτλ Τόνι που έλεγε το «Mulino a vento». Το τραγούδησα στα ελληνικά με τον τίτλο «Μύλος η καρδιά μου», που στάθηκε η πρώτη μου πολύ μεγάλη επιτυχία στη νεολαία», αποκάλυψε ο τραγουδιστής στο Documento.

Για την επιτυχία του ‘Τάκα τάκα’ πρόσθεσε ανέφερε ο Τέρης Χρυσός: «Ακολούθησαν το ‘Ήταν μια οπτασία’, τα ‘Όνειρα’ και το ‘Τάκα τάκα’, που το είπα πριν από 45 χρόνια και αν δεν το πω όπου εμφανίζομαι δεν φεύγει ο κόσμος από το μαγαζί. Από τη μια μεριά με ευχαριστεί γιατί έχω φάει ψωμί από το ‘Τάκα τάκα’, από την άλλη νιώθω ότι δεν έχω δείξει ακόμη στον κόσμο την άλλη πλευρά του φεγγαριού. Ξέρετε, τραγούδησα Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Πλέσσα, που τώρα τα μαθαίνει ο κόσμος μέσω YouTube».