ΠΟΣΠΕΡΤ: «Η ΝΔ χτυπάει και πάλι την αναστημένη ΕΡΤ»

Η ΠΟΣΠΕΡΤ δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της ΝΔ για το νέο οργανόγραμμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι χτυπάει και πάλι την… αναστημένη ΕΡΤ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ χαρακτηρίζει «αδύναμη από πολιτικά, ηθικά και ιδεολογικά επιχειρήματα για μια ακόμα φορά τη ΝΔ» η οποία «υποκρίνεται και σκιαμαχεί από το σκοτάδι της ακροδεξιάς της ιδιοσύστασης». Της χρεώνει μάλιστα ότι «ρίχνει το δηλητήριό της σε αυτήν δηλαδή τη δημόσια ραδιοτηλεόραση που έριξε “μαύρο” τον Ιούνιο του 2013 φασιστικά και χωρίς κανέναν διάλογο με κανέναν, αγνοώντας μάλιστα τη βούληση μιας ολόκληρης κοινωνίας».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση την συνδικαλιστών της ΕΡΤ: «Μη έχοντας δικές της θέσεις περί οργανογραμμάτων (πλην εκείνη του μαύρου) αναπαράγει ότι βρίσκει βολικό για να εκφράσει το μίσος της απέναντι στην δημόσια ραδιοτηλεόραση» υπογραμμίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ και προσθέτει ότι αναφορικά με «την “πολυφωνία” που λέει ότι θα την επαναφέρει σύντομα στην ΕΡΤ, μάλλον εννοεί τη “πολυφωνία” της περιβόητης συνέντευξης Σαμαρά με τις “γλάστρες” , ή την “πολυφωνία” της ΝΕΡΙΤ (βλ. αποκλεισμός ομιλίας Τσίπρα στη ΔΕΘ το 2014 εξαιτίας του οποίου παραιτήθηκε ακόμα και το δικό τους Δ.Σ)»

«Ο λαός ούτε ξεχνά, ούτε συγχωρεί»

«Όσοι συνειδητά ή ..ασυνείδητα έχουν διατυπώσει θέσεις, απόψεις ή κριτικές για το νέο οργανόγραμμα, ρίχνοντας νερό στο μύλο των ακροδεξιών δημίων της ΕΡΤ, ας κάνουν την αυτοκριτική τους» τονίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ και θυμίζει στην ανακοίνωσή της ότι «την εποχή που κυβερνούσε η ΝΔ τα διορισμένα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΡΤ με πρωτοκλασάτα στελέχη της, βρίσκονται κατηγορούμενοι στο εφετείο κακουργημάτων για απιστία και διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Μπορεί στη ΝΔ να φαντάζονται ότι θα επανέλθουν έχοντας απέναντί τους έναν λαό με αμνησία, όμως σύντομα θα αντιληφθούν πως ο λαός ούτε ξεχνά ούτε συγχωρεί».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ