Προσθέτει συνεχώς νέες εκδόσεις η Ford στο αγαπημένο της μοντέλο Focus

Η δημοτικότητα του Ford Focus έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ μέσα στο 2019, αφού από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου οι πωλήσεις του στην Ευρώπη έφτασαν τις 194.700 μονάδες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε 135 δευτερόλεπτα πωλείται ένα Ford Focus.

Σήμερα το μοντέλο διαθέτει την πιο πολυσυλλεκτική γκάμα εκδόσεων στην ιστορία του, γεγονός που έρχεται να ενισχύσει το μερίδιο της Ford στην ανταγωνιστική κατηγορία των κόμπακτ αυτοκινήτων. Έτσι η εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει σε λίγους μήνες τη νέα πολυτελή έκδοση Focus Active X Vignale.

Ωστόσο, από το νέο έτος στη φαρέτρα του Ford Focus θα έρθει να προστεθεί και η έκδοση EcoBoost Hybrid που ξεχωρίζει για το προηγμένο, ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης των 48-Volt της Ford η οποία θα εξασφαλίζει βελτιωμένη κατανάλωση σε συνδυασμό με μία απολαυστική οδηγική εμπειρία, καλύτερες επιδόσεις και πιο άμεση απόκριση. Το Ford Focus EcoBoost Hybrid είναι ένα από τα 14 εξηλεκτρισμένα μοντέλα που θα λανσάρει στην Ευρώπη η εταιρεία μέχρι τα τέλη του 2020. Από αυτά τα οκτώ θα παρουσιαστούν μέσα στη φετινή χρονιά.

Έρευνα της Ford αποκαλύπτει ότι το 40% των αγοραστών του νέου Focus θεωρεί το εξωτερικό στυλ του μοντέλου ως το πρωταρχικό κριτήριο αγοράς. Την ίδια στιγμή, ένα 20% προσελκύεται περισσότερο από τον εξοπλισμό που περιλαμβάνει προηγμένες τεχνολογίες, ενώ το ευρύχωρο εσωτερικό του Focus είναι επίσης ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του μοντέλου που ξεχωρίζουν οι αγοραστές του.

Κ.Π.

©Πηγή: amna.gr