«Προτεραιότητα η Ολυμπιακή προετοιμασία», τόνισε ο Γ. Μαυρωτάς

Η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης, η οποία θα συνδράμει στο να διαμορφωθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες. Αυτό επισήμανε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, κατά τις συναντήσεις που είχε σήμερα με εκπροσώπους τριών ομοσπονδιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μαυρωτάς συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον ταμία της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αντώνη Δημητρακόπουλο και Γιάννη Βασιλειάδη αντίστοιχα, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάση Βασιλειάδη, και τα στελέχη της ΕΓΟ Αργύρη Ρηγόπουλο και Σοφία Μοδέ, καθώς και με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κωπηλασίας (ΕΚΟΦΝΣ), Γιάννη Καρρά.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού ενημερώθηκε για την προολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα στον τομέα των εγκαταστάσεων, ενώ παράλληλα επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα θεσπίσει νέα, αντικειμενικά και μετρήσιμα, κριτήρια για την κατανομή των κρατικών επιχορηγήσεων στις ομοσπονδίας.

©Πηγή: amna.gr