Σάλος με το ροζ βίντεο Μητροπολίτη με τρανσέξουαλ (vd)

Δύο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο ο οποίος φαίνεται να ερωτοτροπεί με τρανσέξουαλ, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.

Συγκεκριμένα τα παρακάτω βίντεο που δείχνουν τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο να ερωτοτροπεί με μια γυναίκα που φοράει κόκκινο φόρεμα στον καναπέ του σαλονιού της, φαίνεται να ήταν και ο λόγος που ανάγκασαν τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο, να παύσει από τα καθήκοντά του τον συγκεκριμένο Μητροπολίτη.

Ο τελευταίος μάλιστα, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προσβάλλει τις αξίες και τα ήθη της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Όσο για την τρανσέξουαλ που ανέβασε και τα βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook, ονομάζεται Αφροδίτη Κωνσταντίνου, είναι από την Φλώρινα και όπως αποκάλυψε ο Μητροπολίτης ήξερε τα πάντα για την ζωή της, ότι δηλαδή είχε κάνει αλλαγή φύλου.

“Με κακοποίησε σωματικά και ψυχικά”

«Ο Πατριάρχης μας πουλάει μια θρησκεία που τηρεί τους κανόνες της εκκλησίας, σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες πρέπει να τον καθαιρέσουν. Δεν θα σταματήσω να φωνάζω γιατί δεν επιτρέπω σε άνθρωπο της εκκλησίας να με κακοποιεί έτσι. Και σωματικά και ψυχικά και ψέματα, ψέματα, ψέματα. Καλημέρα» έγραψε στο λογαριασμό της, η τρανσέξουαλ.

Για το περιστατικό έχει ήδη ξεκινήσει προανάκριση από ειδική επιτροπή του Πατριαρχείου, με εντολή του Πατριάρχη Θεόφιλου, ο οποίος φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος.