Σε ακρωτηριασμένη κοπέλα τα έσοδα από τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης

Φιλανθρωπικός ήταν ο τελικός της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Μαρτίου στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Όλα τα χρήματα και μια δωρεά

Εκεί συναντήθηκαν αγωνιστικά η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και η Δόξα Προσκυνητών, με τους τυπικά φιλοξενούμενους Προσκυνητές να επικρατούν του Νέου Σιδηροχωρίου στα πέναλτι και να στέφονται κυπελλούχοι του νομού Ροδόπης.

Αυτό όμως που ξεχώρισε-στο πλαίσιο του τελικού-δεν ήταν μόνο η νικήτρια ομάδα, αλλά και ο ευγενής σκοπός του τελικού. Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν συνεννόηση της διοίκησης της ΕΠΣ Θράκης και των συμμετεχόντων σωματείων, ο αγώνας πήρε φιλανθρωπικές διαστάσεις, καθώς αποφασίστηκε ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δίνονταν σε νεαρή κοπέλα που ακρωτηριάστηκε πρόσφατα.

Ετσι, όλα τα εισιτήρια αξίας 2 ευρώ, καθώς και οι λοιπές δωρεές, συγκεντρώθηκαν και αποδόθηκαν στην οικογένεια της κοπέλας, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 5.000 ευρώ.

Σε αυτά ήρθε να προστεθεί κι ένα ποσό το οποίο δώρισε στην οικογένεια ο επιχειρηματίας Θανάσης Σχώρης, ιδιοκτήτης των Mikel Κομοτηνής. Ο επιχειρηματίας λειτούργησε – στο πλαίσιο του τελικού – το κυλικείου του ΔΑΚ ως Mikel και χάρισε ένα επιπλέον ποσό στην οικογένεια.