Σε εκλογική ετοιμότητα καλεί ο Μητσοτάκης

Σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα και εγρήγορση κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, διότι –όπως είπε– «η αντίστροφη μέτρηση για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά έχει αρχίσει και οι εκλογές αργά ή γρήγορα θα γίνουν».

«Έχουμε δύσκολο αγώνα μπροστά μας. Για να πετύχουμε το στόχο μας θα χρειαστεί όχι απλά να είμαστε ενωμένοι, αλλά και απόλυτα προσηλωμένοι στον κοινό μας στόχο. Έχουμε απέναντί μας ένα δύσκολο αντίπαλο, έναν αντίπαλο που δε θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία, διότι τρέφεται από αυτήν και κυρίως τρέφεται από το διχασμό και την πόλωση, που ο πολιτικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ παράγει» είπε ο κ. Μητσοτάκης στη διάρκεια εκδήλωσης με τη συμμετοχή μελών και στελεχών της ΝΔ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «THE MET» και συνέχισε: «Η δικιά μας παράταξη έχει μια άλλη παρακαταθήκη. Έχει την παρακαταθήκη του ιδρυτή μας, του εθνάρχη, του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Έχει την παρακαταθήκη της αλήθειας απέναντι στο λαϊκισμό, της συγκεκριμένης πολιτικής απέναντι στις ανεδαφικές υποσχέσεις, είναι η παρακαταθήκη της ενότητας απέναντι στο διχασμό».

Για τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «είναι συνδεδεμένη με το πιο ουτοπικό και ψεύτικο πρόγραμμα το οποίο ανακοινώθηκε ποτέ από πολιτικό αρχηγό» και σημείωσε: «Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε τα ίδια λάθη. Θα μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας, θα υποσχεθούμε πράγματα που μπορούν να γίνουν και θα εμπνεύσουμε τον ελληνικό λαό με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση».

Παρατήρησε ότι η χώρα χρειάζεται την αυτοπεποίθηση, σήμερα παρά ποτέ, επειδή αντιμετωπίζει και εθνικές προκλήσεις. «Τη χρειαζόμαστε για να είμαστε στιβαροί και να αντιμετωπίζουμε τα εθνικά θέματα με αξιοπρέπεια αλλά και με αυτοπεποίθηση, για να μην επιβουλεύεται κανείς τα εθνικά μας δίκαια» επισήμανε.

Απευθυνόμενος στα μέλη και στελέχη, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και σημείωσε: «Χαίρομαι γιατί σήμερα βλέπω εδώ όλη τη Νέα Δημοκρατία παρούσα, ενωμένη και αποφασισμένη σε έναv κοινό στόχο, να ξανακάνουμε την παράταξή μας κυβέρνηση το συντομότερο δυνατό».

Παράλληλα τους κάλεσε να πάρουν μαζικά μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου και τόνισε πως ήδη γράφτηκαν και ξαναγράφτηκαν στα μητρώα παλιά αλλά και πολλά νέα μέλη για να ψηφίσουν.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε ανάμεσα στα μέλη και στελέχη της ΝΔ, αντάλλαξε χειραψίες και κουβέντιασε μαζί τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ