Σε κατ΄ οίκον περιορισμό παραμένει ο Μπιλ Κόσμπι

Ο αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι, που κρίθηκε χθες ένοχος από δικαστήριο της Πενσιλβάνιας για σεξουαλική επίθεση κατά της Αντρέα Κόνσταντ το 2004, θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο 80χρονος πρώην σταρ της αμερικάνικης τηλεόρασης θα περιμένει να μάθει την ποινή που θα του επιβληθεί, δίχως να μπορεί να φύγει από την οικία του στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Μοναδικές περιπτώσεις εξόδου του από αυτήν αποτελούν οι ιατρικές επισκέψεις και αυτές στους δικηγόρους του.

Αντιμέτωπος με κάθειρξη 30 ετών

Η ημερομηνία κατά την οποία θα ανακοινωθεί η ποινή του δεν έχει ακόμη οριστεί, αλλά αναμένεται εντός 75 ημερών, δηλαδή περίπου ως τα μέσα Ιουλίου.

Ο Μπιλ Κόσμπι βρίσκεται αντιμέτωπος με κάθειρξη 30 ετών αν κριθεί ένοχος σε τρεις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση στην Κόνσταντ.

Τον Ιανουάριο του 2004, στο σπίτι του, ο Κόσμπι είχε προτείνει στην υπάλληλο του πανεπιστημίου Temple, την 45χρονη σήμερα Κόνσταντ, να πιει ένα ποτήρι κρασί και μαζί τρία χάπια που, όπως της είπε, θα τη βοηθούσαν να χαλαρώσει, προτού την κακοποιήσει σεξουαλικά ενώ εκείνη δεν μπορούσε πλέον να αντισταθεί. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι η σεξουαλική τους συνεύρεση είχε γίνει με τη συναίνεσή της.