Σε κώμα με σοβαρή εγκεφαλική βλάβη ο φίλος της Λίβερπουλ

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του οπαδού της Λίβερπουλ, καθώς βρίσκεται σε κώμα με σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Ο 53χρονος Σιν Κοξ από την Ιρλανδία δέχτηκε επίθεση με ιμάντες και σφυριά από οπαδούς της Ρόμα πριν τον αγώνα της Λίβερπουλ με την ιταλική ομάδα.

Η σύζυγος του Κοξ έφτασε στην Αγγλία από την Ιρλανδία και σύμφωνα με συγγενείς της που έχουν μιλήσει στη «Mirror» έχει ζητήσει «αν δεν είναι σκόπιμο να τον αφήσουμε να φύγει».

Για την επίθεση οι αγγλικές αρχές συνέλαβαν δύο ιταλούς χούλιγκαν ηλικίας 26 και 25 ετών για απόπειρα δολοφονίας.

Καταδίκη από τη Ρόμα

Το θλιβερό περιστατικό καταδίκασε μέσω ανακοίνωσης η ιταλική ομάδα, ευχόμενη παράλληλα να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας ο οπαδός της Λίβερπουλ.

«Η Ρόμα καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανάρμοστη συμπεριφορά μιας μικρής ομάδας οπαδών, οι οποίοι είχαν εμπλακεί στις συγκρούσεις με τους φιλάθλους της Λίβερπουλ, πριν από τον χθεσινό αγώνα, έχοντας προκαλέσει ντροπή στον σύλλογο και στη συντριπτική πλειοψηφία των Ρωμαίων φιλάθλων που είχαν υποδειγματική συμπεριφορά στο Anfield. Δεν υπάρχει χώρος για μια τέτοια άθλια συμπεριφορά στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο σύλλογος έχει προσφέρει τη συνεργασία του στην Λίβερπουλ, την UEFA και τις αρχές. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι για τον φίλαθλο που βρίσκεται στο νοσοκομείο του Λίβερπουλ και στην οικογένειά του».