Σε νέα αποχή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Σε νέα αποχή αποφάσισαν να προχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού καθώς δεν πείστηκαν από τις δεσμεύσεις της διοίκησης ότι θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Οι παίκτες συναντήθηκαν σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου στις εγκαταστάσεις της ομάδας, αλλά όσα άκουσαν δεν τους άφησαν καθόλου ικανοποιημένους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απέχουν ομαδικά από τη σημερινή προπόνηση, καθώς και από εκείνη της Τετάρτης, μιας και αύριο είναι προγραμματισμένο ρεπό.

Η αντιπρόταση της «πράσινης» ΠΑΕ

Από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα αποχή, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως: «Κατά την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου με τους ποδοσφαιριστές στις προπονητικές εγκαταστάσεις, η διοίκηση πρότεινε να τους καταβληθεί την επόμενη Δευτέρα 30/4 άλλο ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου και στις 15 Μαΐου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές αντιπρότειναν να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το 70% του Δεκεμβρίου. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξετάζει και θα απαντήσει μέχρι την Τετάρτη».