ΙΝΤΙΜΕ

Σε συγκέντρωση στην Ευελπίδων καλεί το ΠΑΜΕ

Προκειμένου να συμπαρασταθούν στους δύο συλληφθέντες του σημερινού (16/4) Αντιπολεμικού Συλλαλητηρίου, τα μέλη του ΠΑΜΕ κάνουν κάλεσμα για δυναμική συγκέντρωση, κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Να σημειωθεί, ότι οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και κατά συναυτουργία, αντίσταση κατά της αρχής, παράβαση νόμου περί όπλων, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη της κοινής ειρήνης.

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον «αυταρχισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» και προσθέτει ότι «η κυβέρνηση, αφού πρώτα μέσω των δυνάμεων καταστολής χτύπησε βίαια την αντιπολεμική πορεία με χημικά και γκλομπ, στέλνοντας στο νοσοκομείο σπουδαστές και μαθητές, συνεχίζει τον αυταρχικό κατήφορο παραπέμποντας με αυτόφωρη διαδικασία δύο νεαρούς διαδηλωτές, φορτώνοντάς τους, μια σειρά αστήρικτες αλλά βαρύτατες κατηγορίες».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Καλούμε αύριο, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, εργαζόμενους, άνεργους, νέους και νέες να δώσουν δυναμικό «παρών» στις 11.30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!»