Σίμονς: «Όλοι ονειρευόμαστε να παίζουμε με τον Μέσι»

Μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι Σίμονς, μίλησε στον ολλανδικό ραδιοτηλεπτικό οργανισμό NOS για την  απόφασή του να φύγει από την ομάδα της Καταλωνίας και να υπογράψει στην Παρί ΣΖ, σημειώνοντας ότι θα ήθελε να παίξει με τον Μέσι, αλλά αφήνοντας να εννοηθεί, πως αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος να επιτύχει κάποιος στο ποδόσφαιρο.

Ο 16χρονος Ολλανδός, που έχει μάνατζερ τον Μίνο Ραιόλα και 1,6 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram και περισσότερα από δύο εκατομμύρια συνολικά στα social media, έφτασε στην Βαρκελώνη στην ηλικία των εννέα ετών.

Τον Ιούλιο η Μπαρτσελόνα του πρόσφερε ετήσιο μισθό 200.000 ευρώ για την πρώτη σεζόν, με μπόνους σε περίπτωση που κάνει το ντεμπούτο στη δεύτερη ομάδα, Barça B, την στιγμή που ο ελάχιστος μισθός για έναν παίκτη της πρώτης κατηγορίας είναι 155.000 ευρώ. Όμως, η Παρί ΣΖ  μπήκε στις διαπραγματεύσεις και ο Σίμονς συμφώνησε με την γαλλική ομάδα για ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ένα ποσό που, μετά από φόρους, θα μειωθεί στις περίπου 500.000 ευρώ.

 

©Πηγή: amna.gr