Σκοτώθηκε ο πατέρας παρουσιάστριας ειδήσεων του Star!

Δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια της γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας των δελτίων ειδήσεων του Star, Κατερίνας Παπακωστοπούλου, η οποία το Σάββατο (14/4) έχασε τον πατέρα της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agriniosite.gr ο πατέρας της δημοσιογράφου, Αριστοτέλης, με καταγωγή από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από μοιραία πτώση που είχε από ελαιόδεντρο στο κτήμα του.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε μόνιμα στην Αθήνα, ωστόσο επισκέπτονταν συχνά τα κτήματά του προκειμένου να περιποιηθεί τις καλλιέργειες.

Απαρηγόρητη η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, άλλαξε την φωτογραφία του προφίλ της στο Facebook, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να της συλλυπηθούν.

Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

Επίσης με ανάρτησή της στο Instagram δημοσίευσε κοινή φωτογραφία και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα αναφέροντας τα εξής: «Τον πρόσεχα να έχει καλή αιμοκάθαρση και μου έφυγε πέφτοντας από μια ελιά που πήγε να κλαδέψει. Δεν έχω τρόπο να σας πω πόσο πονάω, όμως σας ευχαριστώ για τη σκέψη σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.