Στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα βάζουν με Θεοδωράκη – Ραγκούση

Ομαδικά πυρά από στελέχη του ΠΑΣΟΚ δέχθηκαν δύο στελέχη του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή τις διαφοροποιήσεις τους και τις αποστάσεις που πήραν από τις δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά για «εκλογές εδώ και τώρα» αλλά και για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, δέχθηκαν οι Σταύρος Θεοδωράκης και Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα ο πρώτος διαφοροποιήθηκε ως προς αίτημα που εξέφρασε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, για «εκλογές εδώ και τώρα», ενώ ο δεύτερος σε εκδήλωση της «Προοδευτικής Παράταξης» επανέλαβε την θέση του για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές.

Τόνισε μάλιστα ότι «ως Κίνημα Αλλαγής ή θα επιστρέψουμε στη συντελεσμένη προοδευτική παράταξη και θα αναγεννηθούμε ή θα σβήσουμε».

“Είναι στο συμβόλαιο να στήνει και εκδηλώσεις;”

Αυτή ακριβώς η τοποθέτηση είναι που σχολιάστηκε με αιχμηρό τρόπο από στελέχη όπως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε: «Αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει κλείσει με ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ, είναι στο «συμβόλαιο» να στήνει και εκδηλώσεις!».

Παρέμβαση για τη συγκεκριμένη δήλωση έκανε και ο πρώην γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Καμάς ο οποίος σε σχόλιό του στο Facebook τόνισε ότι «όποιος θέλει να συμμετέχει είτε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ ας το κάνει χωρίς να μας ταλαιπωρεί. Εμείς συνεχίζουμε».


Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος στο θέμα έγραψε στο Twitter: “Άλλο πράγμα συμφωνώ στην αναδοχή και άλλο βάζω πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο μου στη Βουλή. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω εγώ τα ρεπό του Καμμένου”.