Στην Κύπρο ιατροδικαστής από την Ελλάδα για το διπλό έγκλημα

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία αναμένεται η ελληνίδα καθηγήτρια ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιοπούλου για να διενεργήσει νέα αυτοψία και νεκροψία στο ζευγάρι που δολοφονήθηκε στο σπίτι του.

Η κυπριακή αστυνομία σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ζήτησε δικαστικό διάταγμα για νέα ιατροδικαστική έκθεση, μιας και υπάρχουν κάποια πράγματα που δε διευκρινίζονται πλήρως από την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση.

Αν το δικαστήριο εγκρίνει το διάταγμα θα γίνει και νέα αυτοψία στη σκηνή από τους τρεις ιατροδικαστές (Σπηλιοπούλου, Ματσάκης, Αντωνίου). Αυτό που θέλει να ξέρει με βεβαιότητα η αστυνομία, είναι η όσο το δυνατόν πιο ακριβής ώρα θανάτου, ώστε να επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός του 15χρονου γιου των θυμάτων, ότι οι θετοί γονείς του δολοφονήθηκαν μεταξύ 1:00 με 1:30 τα ξημερώματα.

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση ο γιος

«Φως» στα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης περιμένουν οι αστυνομικοί να δώσει ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζευγαριού.

Ο υιοθετημένος γιος δεν έχει δώσει ακόμη συμπληρωματική έκθεση προκειμένου να δώσει απαντήσεις στα πολλά ερωτηματικά που έχουν «γεννηθεί».

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη διαφυγής του δράστη ή των δραστών, καθώς δεν βρέθηκε ούτε σταγόνα αίμα που να οδηγεί στην έξοδο του σπιτιού. Επίσης δεν βρέθηκε κανένα απολύτως στοιχείο έξω από το σπίτι και οι κάμερες από σπίτια και μαγαζιά της περιοχής δεν δείχνουν κάποια ύποπτη κίνηση την κρίσιμη ώρα.