Στριπτιζέζ κληρονόμησε πελάτη της και έκανε την τύχη της

Την τύχη της έκανε μία στριπτιζέζ στις ΗΠΑ όταν γνώρισε ανώτερο στέλεχος του καλωδιακού τηλεοπτικού δικτύου HBO αφού κληρονόμησε την περιουσία του λίγους μήνες αργότερα!

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος την ερωτεύτηκε παράφορα και όταν ένα εξάμηνο αργότερα έφυγε από τη ζωή της άφησε κληρονομιά 183.000 ευρώ. Παρόλο, που η αδελφή του 50χρονου προσπάθησε να μπλοκάρει δικαστικά την εκταμίευση του ποσού, το δικαστήριο δικαίωσε τη στριπτιζέζ.

Ο διευθυντής του τμήματος πληροφορικής του ΗΒΟ Μίκι Λιου, που έπασχε από σοβαρά καρδιακά προβλήματα λόγω παχυσαρκίας και αλκοολισμού, γνώρισε την 34χρονη Βερίνικα Μπέκαμ στο Ατλάντικ Σίτι το καλοκαίρι του 2014. Οι δυο τους κράτησαν τηλεφωνική επικοινωνία και λίγους μήνες αργότερα συναντήθηκαν ξανά.

Τι αποφάσισε το δικαστήριο για την περιουσία που κληρονόμησε η στριπτιζέζ

Η Μπέκαμ ισχυρίστηκε ότι η σχέση τους ήταν πλατωνική, όμως η αδελφή του Λιου, υποστήριξε το αντίθετο. Τον Μάρτιο του 2015, ο Λιου πέθανε αφήνοντας στην Μπέκαμ το χρηματικό ποσό από την ασφάλεια ζωής του. Η δικαστής αποφάνθηκε ότι σύμφωνα με τον νόμο η 34χρονη μπορεί να εκταμιεύσει τα χρήματα κανονικά και με το νόμο!