Συλλυπητήρια από Αυγενάκη και ομάδες για τον Νίκο Αλέφαντο

Με αισθήματα θλίψης από ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο – και γενικότερα τον αθλητισμό – έγινε αποδεκτή η είδηση του θανάτου του Νίκου Αλέφαντου, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και πλήθος ομάδων να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Twitter: «Ο αυθόρμητος, ο εκρηκτικός, ο ατακαδόρος, ο ακούραστος προπονητής, που όργωσε για παραπάνω από τρεις δεκαετίες όλα τα γήπεδα και τις κατηγορίες της χώρας, αφήνει φτωχότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου».

Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός διαβάζουμε: «Δηλωμένος υποστηρικτής του δαφνοστεφανωμένου εφήβου, υπηρέτησε την ερυθρόλευκη τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, σε τρεις διαφορετικές περιόδους. O Nίκος Αλέφαντος λάτρεψε και υπηρέτησε το ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι την τελευταία στιγμή. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Νίκο Αλέφαντε καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…».

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Από σήμερα ο ελληνικός αθλητισμός είναι φτωχότερος. Ο Νίκος Αλέφαντος έφυγε από τη ζωή και άπαντες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η εξής: «Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Αλέφαντου που σήμερα έφυγε από τη ζωή. Καλό ταξίδι! #RIP».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Άρης: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, αφήνοντας το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει… Γεια σου ρε Αλέφαντε… ήσουν παλικάρι».

Το δικό της «αντίο» μέσω tweet είπε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο εκλιπών αγωνίστηκε στα τσικό του Παναθηναϊκού, ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα στις 26/2/56 σε αγώνα με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας».

Τελευταία αφήσαμε την ανακοίνωση της Superleague: «Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο Νίκος Αλέφαντος, ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής, έχει γράψει τη δική του ιστορία και για δεκαετίες υπηρέτησε πιστά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας το στίγμα του».

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος – Πένθος στο ποδόσφαιρο

© politic.gr