Σύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και του ΕΚΔΔΑ

Η σύναψη συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του υφυπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) αποφασίστηκε στη διάρκεια της συνάντησης του ΥΜΑΘ, Θεόδωρου Καράογλου, και του προέδρου του ΕΚΔΔΑ Διονύση Κυριακόπουλου.

Άμεση προτεραιότητα του συμφώνου συνεργασίας είναι η ανίχνευση των εκπαιδευτικών αναγκών του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), το οποίο θα οδηγήσει στη βελτίωση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των στελεχών του, ενώ θα “τρέξουν” νέα επιμορφωτικά προγράμματα πλήρως εξειδικευμένα για τις υπηρεσιακές ανάγκες των υπαλλήλων του ΥΜΑΘ.

“Μέσα από τα παραπάνω προγράμματα κάθε υπάλληλος του Διοικητηρίου θα αποκτήσει τα κατάλληλα εφόδια που θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί και να ανελιχθεί στις βαθμίδες της Δημόσιας Διοίκησης. Δίνουμε βαρύτητα στην επιμόρφωση των στελεχών μας, προς όφελος της Δημόσιας Διοίκησης, με επίκεντρο τους δημοσίους υπαλλήλους και προτεραιότητα τον πολίτη”, επισήμανε ο κ. Καράογλου μετά το τέλος της συνάντησης.

“Εφαρμόζουμε στην πράξη την προεκλογική δέσμευση του πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για το επιτελικό κράτος, που αποτέλεσε και τον πρώτο νόμο της παρούσας κυβέρνησης”, τόνισε ο πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ.
 

©Πηγή: amna.gr