Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, στις 16:45 ώρα Ελλάδος

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρ. Τ.  Ερντογάν θα έχει στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις  9:45 τοπική ώρα (16:45 ώρα Ελλάδος).

Επίσης, ο πρωθυπουργός σήμερα το απόγευμα θα έχει γεύμα με τον υπουργό Εμπορίου Γουίλμπορ Ρος και αμερικανούς επενδυτές. Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης θα παραβρεθεί στο Global Business Forum του Bloomberg, όπου συμμετέχουν πολιτικοί και επιχειρηματίες ενώ θα παραχωρήσει και συνέντευξη. 

Σημειώνεται πως μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο Τραμπ οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεννόηση για να βρεθούν διαθέσιμες ώρες ώστε να γίνει η συνάντηση σήμερα το απόγευμα. Η ελληνική πλευρά έχει δώσει διαθέσιμες ώρες, μετά από αίτημα των αμερικανών, ωστόσο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για τις 6:30 (τοπική ώρα) ακυρώθηκε όπως και τα υπόλοιπα πέντε ραντεβού του Προέδρου Τραμπ μετά τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις και την κίνηση των Δημοκρατικών που ζητούν καθαίρεση του αμερικανού Προέδρου. 

(Φωτογραφία αρχείου)

 

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.