Συνεχίζουν μαζί

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, επικυρώθηκε η συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας του οργανισμού με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ των «πράσινων» έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, ενώ στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο διευθύνων σύμβουλος του DPG Group, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, και ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Νικ Καλάθης. Μάλιστα, ο κ. Χριστοφόρου υπογράμμισε ότι ο ΟΠΑΠ θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και το πρόγραμμα για τα παιδιά με αυτισμό, όπως είχε υποσχεθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Πρώτος το λόγο πήρε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, δηλώνοντας: «Υποδεχόμαστε τον νταμπλούχο Ελλάδας με μεγάλη χαρά. Είναι η 4η σερί χρονιά που έχουμε το μεγαλύτερο μπασκετικό brand στην Ελλάδα κι ένα εκ των μεγαλύτερων στον κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε με νίκη στην Euroleague, η ομάδα ενισχύθηκε στις μεταγραφές. Ελπίζω το “Πάμε Στοίχημα” να φέρει τύχη στην ομάδα. Κοινή αξία για εμάς είναι η βελτίωση του αθλητισμού και η βοήθεια στην κοινωνία. Είμαστε υπερήφανοι που ο Παναθηναϊκός έχει βοηθήσει στις δράσεις μας. Είναι δίπλα μας σε όλες τις ενέργειες. Καλή τύχη, ελπίζω να συνδυαστεί η συνεργασία μας με νέες επιτυχίες. Να προσθέσω ότι ο ΟΠΑΠ θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα με αυτισμό, όπως είχα υποσχεθεί στον κύριο Γιαννακόπουλο».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του DPG Group, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, είπε…

©Πηγή: amna.gr