Συνελήφθη για ναρκωτικά και ισχυρίστηκε ότι τα έφερε ο… αέρας!

Μία κοπέλα στις ΗΠΑ είχε εντελώς διαφορετική άποψη όταν η αστυνομία την συνέλαβε για παράνομη κατοχή ναρκωτικών. Παραδέχθηκε ότι το σακουλάκι με τα ναρκωτικά ήταν δικό της αλλά ισχυρίστηκε ότι την έφερε ο… αέρας!

Είναι γνωστό ότι όταν κάποιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αναγκάζεται να καταφύγει σε ψέματα για να γλιτώσει. Αυτά όμως πρέπει να έχουν και μία λογική προκειμένου να γίνουν πιστευτά και να μην φαντάζουν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Η Kennecia Posey οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην Φλόριντα, όταν οι αρχές την είδαν να κάνει παράνομα αναστροφή και την σταμάτησαν για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπίστωσαν όμως πως μία έντονη μυρωδιά κάνναβης έβγαινε από το όχημα και έτσι αποφάσισαν να το ψάξουν.

Συνελήφθη για ναρκωτικά και ισχυρίστηκε ότι τα έφερε ο... αέρας!

Στη συνέχεια της έρευνας λοιπόν βρήκαν σε μία τσάντα ένα σακουλάκι με χασίς και ένα με κοκαΐνη, με την 26χρονη να παραδέχεται ότι το πρώτο ήταν δικό της αλλά όχι το δεύτερο.

Ποια ήταν η απάντησή της για το πως βρέθηκαν στην κατοχή της τα ναρκωτικά

Έτσι, οι αρχές της απεύθυναν ένα εύλογο ερώτημα σχετικά με το πως βρέθηκε η κοκαΐνη στο αυτοκίνητό της, εκείνη απάντησε πως επειδή φυσάει, λογικά θα το είχε πάρει ο αέρας και θα μπήκε από το παράθυρο στο αυτοκίνητο!

Δε χρειάζεται βέβαια να αναφέρουμε ότι κανένας δεν πείστηκε από την δικαιολογία και η κοπέλα πέρασε κανονικά δικαστήριο και τώρα είναι ελεύθερη έχοντας καταβάλει εγγύηση